Super oppskrift! Bringebær sorbé :)
På kurset i regi av norsk proteinintoleranse traff jeg denne kjempehyggelige damen. Sammen spiste vi dessert rull og bringebær sorbé til dessert. Den ene oppskriften skal dere få nå.
500 gram frosne bringebær.
2 dl rissirup eller 1 dl agavesirup eller 2 dl sukrin eller 1 1/2 ts stevia (vi brukte stevia).
2 dl mandler uten skall kjørt i mikser med 4 1/2 dl vann til du får mandelkrem eller bruk havrefløte (anbefales ikke for de som ikke tåler gluten).
Litt ekte vaniljepulver.
Kjør alt sammen i en kraftig hurtigmikser/kjøkkenmaskin Serveres med en gang!
Dette er rett og slett sinnsykt godt!!! Uten melk, uten gluten og uten tilsatt sukker 🙂
For deg som ikke tåler melk og vil lage deg din egen iskrem er dette helt fantastisk. Servér til venner og de blir kjempefornøyde!