Dagens lunsj; egg-, melk-, gluten- og gjærfri!

Dette er dagens lunsj. Har fått dilla på noe som heter Socca som lages med kikertmel som hovedingrediens. Det oransje er søtpotet.
Kjempelett å lage. Kan lages i mange variasjoner, avhengig av krydderet som brukes. Forsøker å gi dere oppskriften ikveld!

Pakken med kikertmel jeg har kjøpt ser dere på bildet under

Hadet!

Publisert under Gjær- og glutenfritt, Mattilberedning, Melkefritt

2 comments on “Dagens lunsj; egg-, melk-, gluten- og gjærfri!

  1. Line on said:

    hei! lurte på hvor du har kjøpt kikertmel? 🙂

  2. Tina Hamelten on said:

    Hei!

    Jeg kjøper det i en innvandrerforretning. De har det sikkert i hele Norge i innvandrerforretninger hvor eierne er fra midt-østen. Jeg tror ikke afrikanere og asiatere bruker det.
    Helsekostforretninger har det muligens også og http://www.renkost har en melblanding av kikerter og favabønner. Så mulighetene er mange.
    Hilsen Tina

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!