Ser DU forskjellen på disse klementinene?
Her er to «åpnede» klementiner. Den til høyre er alltid til høyre!
Her er de tatt av litt av skallet på. På den ene satt skallet litt hardere fast på selve fruktkjøttet…
Den ene er blank den andre matt….
Disse er kameratene til den høyre klementinen..
Dette er kameratene til klementinene til venstre. Ser du at de ikke er så blanke som de andre??
Her er de samlet igjen, men det er litt vanskelig å se forskjellen her.
Dette er løsningen. Klementinene som er matte og vanskeligere å få av skallet på er de økologiske!
Dette er enda en forskjell på de økologiske og de vanlige klamentinene, de vanlige er behandlet med et soppdrepende middel…..
og skal derfor ikke spises….
Etter noen dager så det ut til at skallet løsnet bedre på de økologiske klementinene. Samme dagen jeg kjøpte dem smakte de heller ikke så godt som de vanlige. Minuspoeng for de økologiske klementinene der, men det kom seg etter noen dager 🙂
hmmm.. tror jeg holder meg til de vanlige da :p