Rævet kålrot!

Unnskyld uttrykket må jeg kanskje si!?
Hva er rævet kålrot???
Se beskrivelse under;

Hva er det som stikker seg ut? Jo, de anbefaler å tilsette sukker! Rævet kålrot, kålrot som er gjort mindre sunn!
Dette er et bilde fra et gammelt hefte med oppskrifter til en husstellsskole. Årstallet det er trykket står ikke på heftet. Men en del år gammelt er det!

Jeg lurte på hvorfor i all verden det er sukker i revet kårlot!!!
Så Fred kalte det heller rævet kålrot! Enkelt og greit 🙂

God helg! Men ikke så mye sukker da……ikke bra for huden din heller vet du!

Publisert under men gøy, Oppskrifter

Comments are closed.

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!