Fisk i tomatsaus – karakter 3 eller 4??
Du får kanskje ikke så lyst til å prøve den når jeg gir så dårlig karakter??? Hehe
Du kan jo jobbe med å forandre hovedoppskriften slik at den blir mer slik du ønsker det!
Idag har jeg for eksempel brukt MASSE løk, og jeg mener jeg brukte mer timian enn forrige gang.
Dette er tomatsausen som består av olivenolje, masse løk, hakkede tomater (fra papirboks 🙁 dessverre, skal se om jeg finner på glass senere idag!), salt, pepper og timan eller oregano.
Blant fisken inn i tomatsausen og da ser det slik ut;
Dette står nå og trekker mens jeg venter på at det skal bli ferdig 🙂
Her er hovedoppskriften som du kan endre på slik at den blir slik du ønsker det;
Fisk i tomatsaus:
1 ss olivenolje
1/2 løk, grovhakket
1/2 boks (200 g) hakkete tomater
1/2 ts salt
1/2 krm pepper
1/2 ts timian eller oregano
300-400 gram fiskefilet
1. Surr grovhakket løk i oljen til løken er blank (jeg lar den få mer farge)
2. Tilsett tomatene, saltet og krydderne og kok opp
3. Skjær fiskefiletene i serveringsbiter og legg dem i sausen
4. La fisken trekke til den er ferdig, ca. 10 minutter (lurer på hvor de fikk 10 minutter fra, her tok denne delen mye lenger tid….)
Hvis noen av dere faktisk lager denne retten og gjør noen kule forandringer vil jeg gjerne høre om dem 🙂 🙂
Kos dere i kulda! 🙁