Cossa
Nå er det på tide at dere får oppskriften til denne kikertpannekaken.
ca. 2 dl. kikertmel
1/2 ts. salt
1/2 ts. pepper
Ca. like mye vann som kikertmel (i volum)
1 løk i skiver
Litt basilikum eller annet krydder (friskt eller tørket)
Bland det tørre for deretter å tilsette vann og olje. Tilsett såpass mye vann at røren er fast, men ikke rennende (tykkere enn vanlig pannekakerøre). Dette lar du stå i 30 minutter før du steker det på svak varme i stekepannen i ca. 15 min.
Du kan steke det i ovnen også, i en paiform eller på bakepapir på stekebrett.
Du kommer til å finne mange bruksområder og tilberedningsmåter for denne oppskriften.
Angående dette krydderet må dere nok prøve dere frem for å fine hva dere liker best. Jeg var ikke så begeistrert for å bruke mynte i! Anbefaler ikke dere å kaste bort en runde socca med det krydderet.
Prøv den!