Kurs: teori om matallergi og intoleranse samt praktisk matlaging
Astma – og allergiforbundet arrangerer kurs om matallergi og matintoleranse 9. mars og 23. mars
Først er det en teoridel i Oslo på 3 timer og så, to uker etterpå er det en praktisk del i Lillestrøm.
Her er hva de sier på sine nettsider www.naaf.no
9. mars:
Teori om matallergi og intoleranse,
ved ernæringsfysiolg Hege Berg-Jensen
Kl. 18.00 – 21.00 i Akersveien 26 (NAAFs lokaler i 4.etg, Oslo)
23.mars:
Praktisk matlaging og smaking, tips til oppskrifter og alternative produkter
Kl. 17.30 – 21.00 Kjellervolla skole (Lillestrøm) «skolekjøkkenet”
Den praktiske kvelden er ledet av kokk, Tommy Dypvik, som tidligere var kokk på Voksentoppen og har vært medforfatter til ”Voksentoppens Allergikokebok”. Oppskriftene er uten vanlige ingredienser som egg og melk, i tillegg tas det selvfølgelig hensyn til hva deltakerne ikke tåler! Vitsen er å prøve ut nye retter til å kunne friske opp kostholdet og føle seg trygg på å teste ut nye retter.
Kurset tar utgangspunkt i oppskriftene i ”Voksentoppens Allergikokebok”, siden Tommy har vært med å lage den og har testet ut alt som er med i den. Boken er mulig å kjøpe på kurset til rabattert pris (kr 270,-)
Pris: kr. 300 for for medlemmer av NAAF / kr 1000,- for ikke-medlemmer
Påmelding innen 1.mars 2011: til regionssekretær Ane Heiberg
e-post: ane.heiberg@naaf.no ,
sms/mobil: 41 67 00 57 eller
telefon: 23 35 35 32